Badr Hari kijkt uit naar zijn gevecht met Rico Verhoeven op 21 december

Badr Hari kijkt uit naar zijn gevecht met Rico Verhoeven op 21 december

<em>Badr Hari</em> kijkt uit naar zijn gevecht met <em>Rico Verhoeven</em> op 21 december 21 december zullen Badr Hari en Rico Verhoeven weer tegenover elkaar staan in de ring. In de documentaire BADR op videoland is te zien hoe Badr Hari zich fysiek, mentaal en emotioneel voorbereid op het gevecht. "Ik kan niet wachten om dingen recht te zetten". Bekijk hierboven de hele trailer voor de documentaire BADR op videoland. RICO gemist? Rico Verhoeven wilde per se gevecht met Badr Hari in nieuw contract Bekijk deze video » Estelle Cruijff vindt opnieuw de liefde met Morad: "We vinden elkaar meer dan leuk" Bekijk deze video » Docu Badr vanaf zaterdag 14 december te zien bij Videoland: "Dit is wie ik ben" Bekijk deze video »
Entertainment :
Badr Hari kijkt uit naar zijn gevecht met Rico Verhoeven op 21 december

21 december zullen Badr Hari en Rico Verhoeven weer tegenover elkaar staan in de ring. In de documentaire BADR op videoland is te zien hoe Badr Hari zich fysiek, mentaal en emotioneel voorbereid op het gevecht. "Ik kan niet wachten om dingen recht te zetten".

Bekijk hierboven de hele trailer voor de documentaire BADR op videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Badr Hari kijkt uit naar zijn gevecht met Rico Verhoeven op 21 december of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen