Mathieu van der Poel verliest voor het eerst in 36 (!) ritten

Mathieu van der Poel verliest voor het eerst in 36 (!) ritten

<em>Mathieu van der Poel</em> verliest voor het eerst in 36 (!) ritten Mathieu van der Poel heeft voor het eerst in 36 ritten niet gewonnen. In de DVV-trofee in Ronse heeft Van der Poel het nakijken: De Belgen Toon Aerts en Eli Iserbyt zijn hem te snel af. De Belg Toon Aerts was de snelste, Iserbyt wordt tweede. Van der Poel moet het dus doen met de derde plaats. 1 november 2018 was de laatste keer dat Van der Poel verloor. Bekijk het fragment van de overwinning van Toon Aerts hierboven. Mathieu van der Poel wint emotionele wereldbeker in Tsjechië na lastig duel Bekijk deze video » Mathieu van der Poel genomineerd voor wielrenner van het jaar, bekijk hier zijn hoogtepunten Bekijk deze video »
Wielrennen :
Mathieu van der Poel verliest voor het eerst in 36 (!) ritten

Mathieu van der Poel heeft voor het eerst in 36 ritten niet gewonnen. In de DVV-trofee in Ronse heeft Van der Poel het nakijken: De Belgen Toon Aerts en Eli Iserbyt zijn hem te snel af.

De Belg Toon Aerts was de snelste, Iserbyt wordt tweede. Van der Poel moet het dus doen met de derde plaats. 1 november 2018 was de laatste keer dat Van der Poel verloor.

Bekijk het fragment van de overwinning van Toon Aerts hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mathieu van der Poel verliest voor het eerst in 36 (!) ritten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen