Haarlemse politie vindt lichaam in het water, bekijk hier de beelden

Haarlemse politie vindt lichaam in het water, bekijk hier de beelden

<em>Haarlemse politie</em> vindt lichaam in het water, bekijk hier de beelden Aan de Schalkwijkerstraat in Haarlem is zondagmiddag rond 12:40 uur een lichaam aangetroffen in het water. Een deel van de straat is door agenten afgezet. De politie doet onderzoek naar de zaak. Zie hierboven de Hart van Nederland-beelden van de politie langs het water aan de Schalkwijkerstraat. Hierover later meer. Politie vindt een ondergrondse wietkwekerij met 600 planten in Tilburg Bekijk deze video » 32 woningen ontruimd en 9 mensen afgevoerd vanwege woningbrand in Zoetermeer Bekijk deze video » 1-jarige Novan en zijn moeder zijn na Amber Alert gevonden in een hotel in Düsseldorf Bekijk deze video » Kinderen zien hoe papa gearresteerd wordt tijdens demonstratie Schiphol: "We doen het voor hen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Haarlemse politie vindt lichaam in het water, bekijk hier de beelden

Aan de Schalkwijkerstraat in Haarlem is zondagmiddag rond 12:40 uur een lichaam aangetroffen in het water. Een deel van de straat is door agenten afgezet. De politie doet onderzoek naar de zaak. Zie hierboven de Hart van Nederland-beelden van de politie langs het water aan de Schalkwijkerstraat. Hierover later meer.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Haarlemse politie vindt lichaam in het water, bekijk hier de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen