Lubach maakt met Fresku nieuwe Canon van Nederland

Lubach maakt met Fresku nieuwe Canon van Nederland

<em>Lubach</em> maakt met <em>Fresku</em> nieuwe <em>Canon van Nederland</em> Bekijk de leukste fragmenten uit deze aflevering Extra lange uitzending Zondag met Lubach voor laatste uitzending: 'Haal meer eten' Bekijk deze video » Lubach over Marokko: "Hoe gênant is dit" Bekijk deze video » Lubach over burgemeester Utrecht en doventolk Bekijk deze video » Lubach over ouderen en internetbankieren Bekijk deze video » Lubach maakt met Fresku nieuwe Canon van Nederland Bekijk deze video » Vanaf 2020 wordt de Canon van Nederland verspreid onder jongeren van Nederland. In de vorm van verschillende video’s op internet worden de belangrijkste momenten in de geschiedenis verteld. In mei bleek dat ze de schaduwkanten van de geschiedenis helemaal waren vergeten. Daarom maakt Arjen Lubach samen met de rapper Fresku een bijzondere versie van de Canon. Hierin komen onder andere de Romeinen, Willem van Oranje, de Gouden Eeuw, de slavernij, de grondwet, de Deltawerken en Jip en Janneke. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Lubach maakt met Fresku nieuwe Canon van Nederland

Bekijk de leukste fragmenten uit deze aflevering

Vanaf 2020 wordt de Canon van Nederland verspreid onder jongeren van Nederland. In de vorm van verschillende video’s op internet worden de belangrijkste momenten in de geschiedenis verteld. In mei bleek dat ze de schaduwkanten van de geschiedenis helemaal waren vergeten.

Daarom maakt Arjen Lubach samen met de rapper Fresku een bijzondere versie van de Canon. Hierin komen onder andere de Romeinen, Willem van Oranje, de Gouden Eeuw, de slavernij, de grondwet, de Deltawerken en Jip en Janneke.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Promenade
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lubach maakt met Fresku nieuwe Canon van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen