Hugo Kennis dolblij met overwinning Expeditie Robinson 2019

Hugo Kennis dolblij met overwinning Expeditie Robinson 2019

Hugo Kennis dolblij met overwinning Expeditie Robinson 2019 Zondagavond werd eindelijk duidelijk wie de grote winnaar is van Expeditie Robinson 2019. Hugo Kennis is dolblij met de winst en het feit dat hij dit nieuws eindelijk kan delen met de rest van de wereld. Bedankt en proost!“Ja, ik ben de winnaar van Expeditie Robinson!”, roept de tv-kok. Hugo bedankt iedereen voor de steun en proost op de overwinning. Bekijk zijn reactie na afloop van de live-uitzending van de finale van Expeditie Robinson in de video hierboven. De finale werd zondag 15 december om 20:00 uur uitgezonden bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Kaj Gorgels over zinderende finale van Expeditie Robinson: "Nu stoppen..." Bekijk deze video » Bekijk hoe Hugo Kennis Expeditie Robinson 2019 wint Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Hugo Kennis dolblij met overwinning Expeditie Robinson 2019

Zondagavond werd eindelijk duidelijk wie de grote winnaar is van Expeditie Robinson 2019. Hugo Kennis is dolblij met de winst en het feit dat hij dit nieuws eindelijk kan delen met de rest van de wereld.

Bedankt en proost!
“Ja, ik ben de winnaar van Expeditie Robinson!”, roept de tv-kok. Hugo bedankt iedereen voor de steun en proost op de overwinning. Bekijk zijn reactie na afloop van de live-uitzending van de finale van Expeditie Robinson in de video hierboven.

De finale werd zondag 15 december om 20:00 uur uitgezonden bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo Kennis dolblij met overwinning Expeditie Robinson 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV