Pauw gemist? Terugblik op 2019 als politiek jaar

Pauw gemist? Terugblik op 2019 als politiek jaar

Pauw gemist? Terugblik op 2019 als politiek jaar Peter Kee, Lamyae Aharouay en Xander van der Wulp blikken terug op het politieke jaar. Het moment dat het meeste indruk maakte is de reactie van minister Grapperhaus op de moord op advocaat Derk Wiersum. "De woede is groot, maar het verdriet is groter." Bekijk hierboven het hele fragment uit Pauw over 2019 als politiek jaar. Forse blunder van de rechtbank brengt kroongetuige Nabil B. in gevaar Bekijk deze video » Ridouan Taghi is uitgeleverd aan Nederland Bekijk deze video » Laatste Pauw: Saskia Belleman en Peter R. de Vries praten over crimejaar 2019 Bekijk deze video »
Talkshow :
Pauw gemist? Terugblik op 2019 als politiek jaar

Peter Kee, Lamyae Aharouay en Xander van der Wulp blikken terug op het politieke jaar. Het moment dat het meeste indruk maakte is de reactie van minister Grapperhaus op de moord op advocaat Derk Wiersum. "De woede is groot, maar het verdriet is groter."

Bekijk hierboven het hele fragment uit Pauw over 2019 als politiek jaar.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pauw gemist? Terugblik op 2019 als politiek jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV