Eerste Kerstdag op tv: Soof 2 met Lies Visschedijk en Fedja van Huêt

Eerste Kerstdag op tv: Soof 2 met Lies Visschedijk en Fedja van Huêt

Eerste Kerstdag op tv: <em>Soof 2</em> met <em>Lies Visschedijk</em> en <em>Fedja van Huêt</em> Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof (Lies Visschedijk) en Kasper (Fedja van Huêt) echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Bekijk hier het overzicht van alle kerstfilms op tv tijdens de Kerstdagen. Gids.tv maakte daarnaast een overzicht van alle niet-kerstfilms op tv tijdens de Kerstdagen. Soof herpakt zichSoof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole (Dan Karaty), maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke (Achmed Akkabi).... Bekijk hierboven de trailer van Soof 2. Lies Visschedijk over opnames Soof 3: "Te gek om in het leven van deze vrouw te stappen" Bekijk deze video »
Film :
Eerste Kerstdag op tv: Soof 2 met Lies Visschedijk en Fedja van Huêt

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof (Lies Visschedijk) en Kasper (Fedja van Huêt) echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper.

Bekijk hier het overzicht van alle kerstfilms op tv tijdens de Kerstdagen. Gids.tv maakte daarnaast een overzicht van alle niet-kerstfilms op tv tijdens de Kerstdagen.

Soof herpakt zich
Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole (Dan Karaty), maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke (Achmed Akkabi)....

Bekijk hierboven de trailer van Soof 2.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste Kerstdag op tv: Soof 2 met Lies Visschedijk en Fedja van Huêt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV