Jochem Myjer gemist? Bekijk hier de hele show Adem in, Adem uit

Jochem Myjer gemist? Bekijk hier de hele show Adem in, Adem uit

Jochem Myjer gemist? Bekijk hier de hele show Adem in, Adem uit Na vier uitverkochte theaterseizoenen is Jochem Myjers show Adem in, adem uit vanavond voor het eerst op televisie te zien. Jochem MyjerNederlandse komiek, imitator en schrijver van de kinderboeken De Gorgels Driehonderd keerSinds de allereerste try-out in 2016, heeft Jochem zijn voorstelling meer dan driehonderd keer gespeeld. Adem in, adem uit is in Koninklijk Theater Carré gefilmd en wordt op nieuwjaarsavond volledig op SBS6 uitgezonden. Top-entertainmentDe waardering voor Jochem Myjers theatervorm blijkt niet alleen uit de grote vraag naar kaarten. De vakpers spreekt van 'top-entertainment' (Trouw), dat 'hilarisch, energiek en ontroerend' is (NRC) en bovendien 'de grenzen oprekt van hoe modern en spectaculair cabaret kan zijn' (de Volkskrant). Toon HermansHet NRC en het Dagblad van het Noorden merkten zelfs de gelijkenis op met de legendarische komiek Toon Hermans: 'Net als Hermans is Myjer een vrolijke, positieve en talentvolle komiek die ons op het hart drukt dat we moeten genieten van de kleine en mooie dingen in het leven.' Het AD kopte 'Jochem Myjers vijfde is groots' en deelde het maximaal aantal sterren uit. Jochem Myjer reageert op Wereld Zonder Jou-challenge met allerlei typetjes Bekijk deze video » SBS 6 viert Oud en Nieuw met Linda de Mol, Marco Borsato en Jochem Myjer Bekijk deze video »
Uitzending :
Jochem Myjer: Adem in, Adem uit

Na vier uitverkochte theaterseizoenen is Jochem Myjers show Adem in, adem uit vanavond voor het eerst op televisie te zien.

Jochem Myjer

Nederlandse komiek, imitator en schrijver van de kinderboeken De Gorgels

Driehonderd keer
Sinds de allereerste try-out in 2016, heeft Jochem zijn voorstelling meer dan driehonderd keer gespeeld. Adem in, adem uit is in Koninklijk Theater Carré gefilmd en wordt op nieuwjaarsavond volledig op SBS6 uitgezonden.

Top-entertainment
De waardering voor Jochem Myjers theatervorm blijkt niet alleen uit de grote vraag naar kaarten. De vakpers spreekt van 'top-entertainment' (Trouw), dat 'hilarisch, energiek en ontroerend' is (NRC) en bovendien 'de grenzen oprekt van hoe modern en spectaculair cabaret kan zijn' (de Volkskrant).

Toon Hermans
Het NRC en het Dagblad van het Noorden merkten zelfs de gelijkenis op met de legendarische komiek Toon Hermans: 'Net als Hermans is Myjer een vrolijke, positieve en talentvolle komiek die ons op het hart drukt dat we moeten genieten van de kleine en mooie dingen in het leven.' Het AD kopte 'Jochem Myjers vijfde is groots' en deelde het maximaal aantal sterren uit.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jochem Myjer: Adem in, Adem uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV