Nieuw-Vennepse miljonairs bereiden zich voor op een groot wijkfeest

Nieuw-Vennepse miljonairs bereiden zich voor op een groot wijkfeest

<em>Nieuw-Vennepse miljonairs</em> bereiden zich voor op een groot wijkfeest Dit jaar viel de Postcode Kanjer in Nieuw-Vennep. De winnaars raken langzaam gewend aan het idee dat ze miljonairs zijn. Op het wijkfeest dat eraan zit te komen zullen ze horen hoeveel hun loten precies waard zijn. Bekijk hierboven het hele fragment van Koffietijd over de Postcode Kanjer-winnaars in Nieuw-Vennep. Mega bedrag van 10,7 miljoen euro is gevallen in het historische dorp Berkhout Bekijk deze video » Grote geldbedragen gewonnen in de postcodeloterij tijdens de jaarwisseling Bekijk deze video » Emotionele beelden vanuit het Kanjerdorp Nieuw-Vennep: Caroline Tensen deelt miljoenen uit Bekijk deze video » 83-jarige winnaar Postcodekanjer: ''Zoveel heb ik in mijn leven nog niet verdiend'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuw-Vennepse miljonairs bereiden zich voor op een groot wijkfeest

Dit jaar viel de Postcode Kanjer in Nieuw-Vennep. De winnaars raken langzaam gewend aan het idee dat ze miljonairs zijn. Op het wijkfeest dat eraan zit te komen zullen ze horen hoeveel hun loten precies waard zijn.

Bekijk hierboven het hele fragment van Koffietijd over de Postcode Kanjer-winnaars in Nieuw-Vennep.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw-Vennepse miljonairs bereiden zich voor op een groot wijkfeest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen