Quentin Tarantino vermaakte zich bij Golden Globes: "Eindelijk met Tom Hanks gepraat"

Quentin Tarantino vermaakte zich bij Golden Globes: "Eindelijk met Tom Hanks gepraat"

<em>Quentin Tarantino</em> vermaakte zich bij <em>Golden Globes</em>: &quot;Eindelijk met Tom Hanks gepraat&quot; Quentin Tarantino's film Once Upon a Time in Hollywood was één van de grote winnaars bij de Golden Globes-uitreiking van afgelopen zondag (5 januari). Tarantino zegt zich altijd prima te vermaken bij zulke awardshows: "Ik heb voor het eerst in vijf jaar weer met Tom Hanks gepraat!" VideotheekEen opmerkelijk duo, want Hanks staat bekend als de ultieme goedzak van Hollywood, terwijl de films van de hyperactieve Tarantino vaak behoorlijk gewelddadig en grof zijn. Naast een terugblik op de Golden Globes gaat Tarantino in gesprek met Jimmy Fallon ook verder terug in de tijd. Vroeger werkte hij namelijk in een videotheek, en al snel was hij door zijn enorme filmkennis een beroemdheid in de buurt. Bekijk het gesprek van Jimmy Fallon met Quentin Tarantino hierboven. Bekijk hier de eerste trailer van de film Once Upon a Time In Hollywood van Quentin Tarantino Bekijk deze video » Rene Mioch over Once Upon a Time in Hollywood: "Ze gaan voor een Oscar" Bekijk deze video » Quentin Tarantino onthult inspiratie voor Once Upon a Time in Hollywood Bekijk deze video » Golden Globes 2020 waren groot feest, maar wat waren de verrassingen? Bekijk deze video »
Entertainment :
Quentin Tarantino vermaakte zich bij Golden Globes: "Eindelijk met Tom Hanks gepraat"

Quentin Tarantino's film Once Upon a Time in Hollywood was één van de grote winnaars bij de Golden Globes-uitreiking van afgelopen zondag (5 januari). Tarantino zegt zich altijd prima te vermaken bij zulke awardshows: "Ik heb voor het eerst in vijf jaar weer met Tom Hanks gepraat!"

Videotheek
Een opmerkelijk duo, want Hanks staat bekend als de ultieme goedzak van Hollywood, terwijl de films van de hyperactieve Tarantino vaak behoorlijk gewelddadig en grof zijn. Naast een terugblik op de Golden Globes gaat Tarantino in gesprek met Jimmy Fallon ook verder terug in de tijd. Vroeger werkte hij namelijk in een videotheek, en al snel was hij door zijn enorme filmkennis een beroemdheid in de buurt.

Bekijk het gesprek van Jimmy Fallon met Quentin Tarantino hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Quentin Tarantino vermaakte zich bij Golden Globes: "Eindelijk met Tom Hanks gepraat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV