Hoogvliegers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hoogvliegers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hoogvliegers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe dramaserie Hoogvliegers worden drie F-16 vliegers in opleiding gevolgd. De acht afleveringen zijn elke zaterdag na Wie is de Mol? te zien op NPO 1. VerledenDe jonge vliegers hebben elk hun eigen reden om aan deze opleiding te beginnen en ieder van hen draagt het gewicht van een bewogen verleden met zich mee. Hoe gaan ze om met de nieuwe uitdagingen en zware verantwoordelijkheden? HoofdrollenDe hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Josha Stradowski, Gijs Scholten van Aschat en Fedja van Huêt. SpanningenNa de arrestatie van separatistenleider Branko Titov lopen de spanningen tussen Nederland en Rusland hoog op. Ondertussen meldt Rutger zich aan bij de Koninklijke Militaire Academie. Samen met Guus en Leyla doet hij er alles aan om zijn opleiding tot een succes te maken, maar gaat het hem lukken om zijn geheim uit het verleden verborgen te houden? Eerste beelden nieuwe serie Hoogvliegers Bekijk deze video »
Uitzending :
Hoogvliegers

In de nieuwe dramaserie Hoogvliegers worden drie F-16 vliegers in opleiding gevolgd. De acht afleveringen zijn elke zaterdag na Wie is de Mol? te zien op NPO 1.

Verleden
De jonge vliegers hebben elk hun eigen reden om aan deze opleiding te beginnen en ieder van hen draagt het gewicht van een bewogen verleden met zich mee. Hoe gaan ze om met de nieuwe uitdagingen en zware verantwoordelijkheden?

Hoofdrollen
De hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Josha Stradowski, Gijs Scholten van Aschat en Fedja van Huêt.

Spanningen
Na de arrestatie van separatistenleider Branko Titov lopen de spanningen tussen Nederland en Rusland hoog op. Ondertussen meldt Rutger zich aan bij de Koninklijke Militaire Academie. Samen met Guus en Leyla doet hij er alles aan om zijn opleiding tot een succes te maken, maar gaat het hem lukken om zijn geheim uit het verleden verborgen te houden?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoogvliegers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV