Trumps verjaardagswensen aan Kim Jong-un wakkeren woede aan

Trumps verjaardagswensen aan Kim Jong-un wakkeren woede aan

Trumps verjaardagswensen aan Kim Jong-un wakkeren woede aan Amerikaanse president Donald Trump feliciteerde Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un met zijn verjaardag. Dit kwam niet goed aan bij de Noord-Koreanen omdat daar de verjaardag van hun leider geheim wordt gehouden. Ze zien de felicitatie als een poging hen weer aan de onderhandelingstafel met Zuid-Korea en Amerika te krijgen. Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over de felicitatie van Trump. Niemand in Noord-Korea is onafhankelijk: "Geld gaat direct naar rekening Kim Jong-un" Bekijk deze video » Pauw gemist? Mensen worden in Noord-Korea ingezet als proefpersonen Bekijk deze video » Synaps Bekijk deze video »
Nieuws :
Trumps verjaardagswensen aan Kim Jong-un wakkeren woede aan

Amerikaanse president Donald Trump feliciteerde Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un met zijn verjaardag. Dit kwam niet goed aan bij de Noord-Koreanen omdat daar de verjaardag van hun leider geheim wordt gehouden. Ze zien de felicitatie als een poging hen weer aan de onderhandelingstafel met Zuid-Korea en Amerika te krijgen.

Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over de felicitatie van Trump.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trumps verjaardagswensen aan Kim Jong-un wakkeren woede aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV