Crisisberaad over prins Harry en Meghan Markle: "We wilden ze liever bij de familie houden"

Crisisberaad over prins Harry en Meghan Markle: "We wilden ze liever bij de familie houden"

Crisisberaad over <em>prins Harry</em> en <em>Meghan Markle</em>: &quot;We wilden ze liever bij de familie houden&quot; Vandaag kwam de Britse koninklijke familie bij elkaar om te overleggen over de crisis rond 'Megxit'. Prins Harry en Meghan Markle hebben namelijk aangekondigd afstand te willen nemen van de koninklijke familie. In een verklaring heeft Queen Elizabeth eindelijk gereageerd. AfwezigBij het crisisberaad was er één opvallende afwezige: Meghan Markle zelf. Volgens kenners is ze zo overweldigd door alle aandacht dat ze liever in Canada verblijft. Inmiddels heeft Queen Elizabeth een verklaring gegeven, mede om alle geruchten die de Britse roddelpers de wereld in heeft geslingerd te ontkrachten. Daarin zegt de koningin onder meer dat ze liever had gehad dat Harry en Meghan full-time lid van de koninklijke familie bleven en dat ze de komende tijd heen en weer zullen reizen tussen Canada en het Verenigd Koninkrijk. Bekijk de reportage van RTL Boulevard over Megxit hierboven. Megxit: "Meghan Markle, je krijgt niets meer van de Britten" Bekijk deze video » Queen Elizabeth houdt crisisoverleg Megxit: "Hoe worden ze financieel onafhankelijk?" Bekijk deze video » Kijk LIVE: alle vragen over prins Harry en Meghan Markle beantwoord door Tim de Wit Bekijk deze video »
Royals :
Crisisberaad over prins Harry en Meghan Markle: "We wilden ze liever bij de familie houden"

Vandaag kwam de Britse koninklijke familie bij elkaar om te overleggen over de crisis rond 'Megxit'. Prins Harry en Meghan Markle hebben namelijk aangekondigd afstand te willen nemen van de koninklijke familie. In een verklaring heeft Queen Elizabeth eindelijk gereageerd.

Afwezig
Bij het crisisberaad was er één opvallende afwezige: Meghan Markle zelf. Volgens kenners is ze zo overweldigd door alle aandacht dat ze liever in Canada verblijft. Inmiddels heeft Queen Elizabeth een verklaring gegeven, mede om alle geruchten die de Britse roddelpers de wereld in heeft geslingerd te ontkrachten. Daarin zegt de koningin onder meer dat ze liever had gehad dat Harry en Meghan full-time lid van de koninklijke familie bleven en dat ze de komende tijd heen en weer zullen reizen tussen Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard over Megxit hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Crisisberaad over prins Harry en Meghan Markle: "We wilden ze liever bij de familie houden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV