Jeangu Macrooy over deelname aan Songfestival: "Meest intense achtbaan ooit"

Jeangu Macrooy over deelname aan Songfestival: "Meest intense achtbaan ooit"

<em>Jeangu Macrooy</em> over deelname aan Songfestival: &quot;Meest intense achtbaan ooit&quot; Afgelopen week werd bekend dat Jeangu Macrooy Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival van 2020, dat wordt gehouden in Rotterdam. RTL Boulevard sprak met de zanger, die nog steeds moet bijkomen: "Het is de meest intense achtbaan ooit." Positieve reactiesMacrooy is blij hoe het nieuws is ontvangen door Songfestival-minnend Nederland. Naar eigen zeggen heeft hij heel veel positieve reacties gehad en is hij druk geweest om op alles te antwoorden: "Ik ben iemand die dat allemaal probeert te volgen en hartjes terug te sturen." Hij voelt zich vereerd en enorm dankbaar dat hij Nederland mag vertegenwoordigen op het festival, laat hij weten. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Songfestival: wie is Jeangu Macrooy? Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie over songfestivalkandidaat Jeangu Macrooy: ''hartstikke goede keuze'' Bekijk deze video » Jeangu Macrooy in DWDD (compilatie) Bekijk deze video »
Songfestival :
Jeangu Macrooy over deelname aan Songfestival: "Meest intense achtbaan ooit"

Afgelopen week werd bekend dat Jeangu Macrooy Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival van 2020, dat wordt gehouden in Rotterdam. RTL Boulevard sprak met de zanger, die nog steeds moet bijkomen: "Het is de meest intense achtbaan ooit."

Positieve reacties
Macrooy is blij hoe het nieuws is ontvangen door Songfestival-minnend Nederland. Naar eigen zeggen heeft hij heel veel positieve reacties gehad en is hij druk geweest om op alles te antwoorden: "Ik ben iemand die dat allemaal probeert te volgen en hartjes terug te sturen." Hij voelt zich vereerd en enorm dankbaar dat hij Nederland mag vertegenwoordigen op het festival, laat hij weten.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeangu Macrooy over deelname aan Songfestival: "Meest intense achtbaan ooit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen