Liefde tussen André van Duin en Martin Elferink spatte er altijd vanaf

Liefde tussen André van Duin en Martin Elferink spatte er altijd vanaf

Liefde tussen <em>André van Duin</em> en <em>Martin Elferink</em> spatte er altijd vanaf In RTL Boulevard is er aandacht voor het overlijden van Martin Elferink, de echtgenoot van André van Duin. Elferink overleed vandaag op 55-jarige leeftijd na een kort maar slopend ziekbed. Afgelopen zomer werd er botkanker bij hem geconstateerd. Door dik en dunTussen de twee zat een leeftijdsverschil van zeventien jaar, maar dat is duidelijk nooit een punt geweest. Bij elke openbare vertoning spatte de liefde tussen de twee er vanaf, en ze waren dan ook altijd samen. Van Duin en Elferink steunden elkaar door dik en dun: "Het is geven en nemen en elkaar in de waarde laten," aldus Van Duin. Goede vriend Tim Oliehoek reageert zeer emotioneel op het overlijden in de studio. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Bekijk de herdenking van Martine Bijl in Heel Holland Bakt aflevering 2 Bekijk deze video » Martin Elferink (man van André van Duin) op 55-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video »
Entertainment :
Liefde tussen André van Duin en Martin Elferink spatte er altijd vanaf

In RTL Boulevard is er aandacht voor het overlijden van Martin Elferink, de echtgenoot van André van Duin. Elferink overleed vandaag op 55-jarige leeftijd na een kort maar slopend ziekbed. Afgelopen zomer werd er botkanker bij hem geconstateerd.

Door dik en dun
Tussen de twee zat een leeftijdsverschil van zeventien jaar, maar dat is duidelijk nooit een punt geweest. Bij elke openbare vertoning spatte de liefde tussen de twee er vanaf, en ze waren dan ook altijd samen. Van Duin en Elferink steunden elkaar door dik en dun: "Het is geven en nemen en elkaar in de waarde laten," aldus Van Duin. Goede vriend Tim Oliehoek reageert zeer emotioneel op het overlijden in de studio.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Liefde tussen André van Duin en Martin Elferink spatte er altijd vanaf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen