Oscarnominaties zijn bekend: Joker grote kanshebber, gevolgd door 1917

Oscarnominaties zijn bekend: Joker grote kanshebber, gevolgd door 1917

<em>Oscarnominaties</em> zijn bekend: <em>Joker</em> grote kanshebber, gevolgd door <em>1917</em> Vandaag (13 januari) werden de Oscarnominaties bekend gemaakt door de Academy. Vier films steken duidelijk boven de rest uit: Joker (elf nominaties) en The Irishman, Once Upon a Time in Hollywood en 1917 (allen tien nominaties). Maar wie gaan er écht met de beeldjes vandoor? Bekijk de volledige lijst met Oscarnominaties hier. Brad PittEén van de grootste kanshebbers dit jaar is Brad Pitt, in de categorie Beste Mannelijke Bijrol. Het zou zijn eerste acteer-Oscar betekenen, na drie eerdere nominaties. Ook opmerkelijk: Scarlett Johansson is genomineerd voor twéé acteer-Oscars voor haar hoofdrol in Marriage Story en haar bijrol in Jojo Rabbit. Bovendien kan Quentin Tarantino zijn eerste Oscar voor Beste Regisseur winnen. Bekijk de reportage van RTL Boulevard over de Oscarnominaties hierboven. 1917-acteur George MacKay vindt het niet erg om "onbekend" te zijn Bekijk deze video » Once Upon a Time in Hollywood wint Critics' Choice Award - hierna de Oscar? Bekijk deze video » Deze acteurs en actrices zijn genomineerd voor een Oscar Bekijk deze video »
Film :
Oscarnominaties zijn bekend: Joker grote kanshebber, gevolgd door 1917

Vandaag (13 januari) werden de Oscarnominaties bekend gemaakt door de Academy. Vier films steken duidelijk boven de rest uit: Joker (elf nominaties) en The Irishman, Once Upon a Time in Hollywood en 1917 (allen tien nominaties). Maar wie gaan er écht met de beeldjes vandoor?

Bekijk de volledige lijst met Oscarnominaties hier.

Brad Pitt
Eén van de grootste kanshebbers dit jaar is Brad Pitt, in de categorie Beste Mannelijke Bijrol. Het zou zijn eerste acteer-Oscar betekenen, na drie eerdere nominaties. Ook opmerkelijk: Scarlett Johansson is genomineerd voor twéé acteer-Oscars voor haar hoofdrol in Marriage Story en haar bijrol in Jojo Rabbit. Bovendien kan Quentin Tarantino zijn eerste Oscar voor Beste Regisseur winnen.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard over de Oscarnominaties hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oscarnominaties zijn bekend: Joker grote kanshebber, gevolgd door 1917 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV