YUNG DWDD: Welke politicus heeft het beste Youtube-kanaal?

YUNG DWDD: Welke politicus heeft het beste Youtube-kanaal?

<em>YUNG DWDD</em>: Welke politicus heeft het beste Youtube-kanaal? Politici hebben hobby's, net als gewone mensen, en sommige zijn daarom op Youtube te vinden. YUNG DWDD geeft De Vallende Ster-Award aan de politicus met het beste Youtube-kanaal. De genomineerden zijn Henk Krol met Krolvlogs, Rob Jetten met Koken met Rob en Klaas Dijkhoff met Klaas Reacts: "Eigenlijk is mijn politieke werk nu helemaal af." Bekijk hierboven het hele fragment van YUNG DWDD over de Youtube-kanalen van poltici. LuckyTV compilatie: Willem-Alexander en Beatrix hebben de grootste lol Bekijk deze video » DWDD gemist? Coming-out Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik schrok ervan' Bekijk deze video » Fidan Ekiz over protesten in Iran: 'Mensen zijn klaar met de leugens' Bekijk deze video » DWDD gemist? Wiersum-zaak is een beladen proces: "Er zit een stuwmeer van emoties achter" Bekijk deze video »
Entertainment :
YUNG DWDD: Welke politicus heeft het beste Youtube-kanaal?

Politici hebben hobby's, net als gewone mensen, en sommige zijn daarom op Youtube te vinden. YUNG DWDD geeft De Vallende Ster-Award aan de politicus met het beste Youtube-kanaal. De genomineerden zijn Henk Krol met Krolvlogs, Rob Jetten met Koken met Rob en Klaas Dijkhoff met Klaas Reacts: "Eigenlijk is mijn politieke werk nu helemaal af."

Bekijk hierboven het hele fragment van YUNG DWDD over de Youtube-kanalen van poltici.



Commentaar
Geef hieronder je commentaar op YUNG DWDD: Welke politicus heeft het beste Youtube-kanaal? of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier