Buurt is ontruimd na de vondst van een verdacht pakket bij Joods restaurant in Amsterdam

Buurt is ontruimd na de vondst van een verdacht pakket bij Joods restaurant in Amsterdam

Buurt is ontruimd na de vondst van een verdacht pakket bij Joods restaurant in Amsterdam In Amsterdam werd een verdacht pakket aangetroffen bij een Joods restaurant. Om tien uur kreeg de eigenaar een telefoontje van een medewerker over het pakket, daarna is meteen de politie gebeld. OntruimingUrenlang heeft de Explosieven Opruimingsdienst onderzoek gedaan naar het pakket. Omwonenden werden met een megafoon verzocht hun huis te verlaten. Uiteindelijk bleek het pakket niet explosief te zijn. Het is het vierde incident in korte tijd en volgens de eigenaar komt dit doordat het een Joods restaurant is: "Het is gek, ik wil gewoon werken." Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over het verdachte pakket. Deel van Schiphol afgezet na aantreffen verdacht pakketje Bekijk deze video » Bombrief bij Okura Hotel Amsterdam: bekijk de beelden Bekijk deze video » Café Bruut in Zwolle opnieuw de dupe van een handgranaat: zie hier de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Buurt is ontruimd na de vondst van een verdacht pakket bij Joods restaurant in Amsterdam

In Amsterdam werd een verdacht pakket aangetroffen bij een Joods restaurant. Om tien uur kreeg de eigenaar een telefoontje van een medewerker over het pakket, daarna is meteen de politie gebeld.

Ontruiming
Urenlang heeft de Explosieven Opruimingsdienst onderzoek gedaan naar het pakket. Omwonenden werden met een megafoon verzocht hun huis te verlaten. Uiteindelijk bleek het pakket niet explosief te zijn. Het is het vierde incident in korte tijd en volgens de eigenaar komt dit doordat het een Joods restaurant is: "Het is gek, ik wil gewoon werken."

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over het verdachte pakket.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buurt is ontruimd na de vondst van een verdacht pakket bij Joods restaurant in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV