John van den Heuvel over proces Derk Wiersum: "Veel dingen gehoord die ik nog niet wist"

John van den Heuvel over proces Derk Wiersum: "Veel dingen gehoord die ik nog niet wist"

John van den Heuvel over proces Derk Wiersum: "Veel dingen gehoord die ik nog niet wist" Misdaadverslaggever John van den Heuvel was gisteren (15 januari) aanwezig bij de eerste dag van het proces tegen Giërmo B., één van de verdachten van de moord op Derk Wiersum. Van den Heuvel was naar eigen zeggen blij dat hij in de zaal zat, want er kwamen veel dingen aan het licht die hij nog niet wist. "De verdachten hadden zelfs een camera in de straat hangen die de moord heeft gefilmd." Bekijk het gesprek met John van den Heuvel in Jinek hierboven. Verdachte in Derk Wiersum-zaak: "Ik vind het heel erg voor de familie, ik ben zelf ook vader" Bekijk deze video » DWDD gemist? Wiersum-zaak is een beladen proces: "Er zit een stuwmeer van emoties achter" Bekijk deze video » John van den Heuvel praat bij Jinek over Giërmo B. en de moordzaak van Derk Wiersum Bekijk deze video »
Talkshow :
John van den Heuvel over proces Derk Wiersum: "Veel dingen gehoord die ik nog niet wist"

Misdaadverslaggever John van den Heuvel was gisteren (15 januari) aanwezig bij de eerste dag van het proces tegen Giërmo B., één van de verdachten van de moord op Derk Wiersum. Van den Heuvel was naar eigen zeggen blij dat hij in de zaal zat, want er kwamen veel dingen aan het licht die hij nog niet wist. "De verdachten hadden zelfs een camera in de straat hangen die de moord heeft gefilmd."

Bekijk het gesprek met John van den Heuvel in Jinek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over proces Derk Wiersum: "Veel dingen gehoord die ik nog niet wist" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV