Stefano Keizers liet vriendin in de steek op verjaardag voor onzinnig DWDD-gesprek

Stefano Keizers liet vriendin in de steek op verjaardag voor onzinnig DWDD-gesprek

Stefano Keizers liet vriendin in de steek op verjaardag voor onzinnig DWDD-gesprek Cabaretier Stefano Keizers heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als één van de opmerkelijkste grappenmakers van Nederland. Ook voor vriendinnen is het een hel om met hem samen te leven. Zo had hij zijn huidige vriendin Ellis een romantische verjaardagsdate beloofd (bios en een hapje eten), maar werd hij op het laatste moment gebeld voor een nietszeggend item in De wereld draait door... Keizers koos voor het laatste. Bekijk het gesprek met Stefano Keizers en zijn vriendin Ellis in Jinek hierboven. Stefano Keizers teleurgesteld in Televizier-Ring Gala: "Presentatie kan zeker beter" Bekijk deze video » Maestro gemist? Stefano Keizers mag NOOIT meer een aria dirigeren! Bekijk deze video » Stefano Keizers bij Jinek: "Het is een verschrikking om met mij te leven" Bekijk deze video »
Talkshow :
Stefano Keizers liet vriendin in de steek op verjaardag voor onzinnig DWDD-gesprek

Cabaretier Stefano Keizers heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als één van de opmerkelijkste grappenmakers van Nederland. Ook voor vriendinnen is het een hel om met hem samen te leven. Zo had hij zijn huidige vriendin Ellis een romantische verjaardagsdate beloofd (bios en een hapje eten), maar werd hij op het laatste moment gebeld voor een nietszeggend item in De wereld draait door... Keizers koos voor het laatste.

Bekijk het gesprek met Stefano Keizers en zijn vriendin Ellis in Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stefano Keizers liet vriendin in de steek op verjaardag voor onzinnig DWDD-gesprek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV