Kijktip: Maid in Manhattan met Jennifer Lopez vanavond te zien bij Net 5

Kijktip: Maid in Manhattan met Jennifer Lopez vanavond te zien bij Net 5

Kijktip: <em>Maid in Manhattan</em> met <em>Jennifer Lopez</em> vanavond te zien bij Net 5 In Maid in Manhattan ontmoeten een rijke man en een kamermeisje elkaar in een luxe hotel. De man in kwestie denkt dat zij net zo welgesteld is als hij, maar zijn droomvrouw (gespeeld door Jennifer Lopez) heeft geen cent te makken. Geld en liefdeDe alleenstaande moeder Marisa, gespeeld door actrice en zangeres Jennifer Lopez, heeft het niet breed. In het hotel komt Marisa de invloedrijke politicus Christopher Marshall, gespeeld door acteur Ralph Fiennes, tegen. Omdat ze op dat moment haar werkkleding niet aan heeft, denkt hij dat Marisa net als hij een hotelgast is. Terwijl de vlinders door haar buik fladderen, maakt Marisa zich ook zorgen. Wat als Chris ontdekt dat ze geen rijke hotelgast is? Kiest hij dan toch voor haar of verkiest hij geld en aanzien boven de liefde? Bekijk hierboven de trailer van Maid in Manhattan met Jennifer Lopez in de hoofdrol. De romantische film kun je vanavond (donderdag 16 januari) om 20:30 uur op Net 5 zien. Jennifer Lopez en Shakira beloven ‘explosie van plezier en energie’ op Super Bowl Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Rolf Sanchez & Samantha Steenwijk zingen 'No Me Ames' Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Maid in Manhattan met Jennifer Lopez vanavond te zien bij Net 5

In Maid in Manhattan ontmoeten een rijke man en een kamermeisje elkaar in een luxe hotel. De man in kwestie denkt dat zij net zo welgesteld is als hij, maar zijn droomvrouw (gespeeld door Jennifer Lopez) heeft geen cent te makken.

Geld en liefde
De alleenstaande moeder Marisa, gespeeld door actrice en zangeres Jennifer Lopez, heeft het niet breed. In het hotel komt Marisa de invloedrijke politicus Christopher Marshall, gespeeld door acteur Ralph Fiennes, tegen. Omdat ze op dat moment haar werkkleding niet aan heeft, denkt hij dat Marisa net als hij een hotelgast is. Terwijl de vlinders door haar buik fladderen, maakt Marisa zich ook zorgen. Wat als Chris ontdekt dat ze geen rijke hotelgast is? Kiest hij dan toch voor haar of verkiest hij geld en aanzien boven de liefde?

Bekijk hierboven de trailer van Maid in Manhattan met Jennifer Lopez in de hoofdrol. De romantische film kun je vanavond (donderdag 16 januari) om 20:30 uur op Net 5 zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Maid in Manhattan met Jennifer Lopez vanavond te zien bij Net 5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV