Johan Derksen vindt duo's Op1 beter dan Hendriks & Genee

Johan Derksen vindt duo's Op1 beter dan Hendriks & Genee

Johan Derksen vindt duo's <em>Op1</em> beter dan Hendriks &amp; Genee Ook Johan Derksen heeft zo zijn mening over de talkshowoorlog die momenteel gaande is. Hij heeft echter geen favoriet: "Ik zit in geen enkel kamp en zit vrij neutraal te kijken." Hendriks & Genee was genantHij verbaast zich er over dat zoveel mensen die in Hilversum rondlopen zo graag een talkshow willen leiden: "Ik heb dat helemaal niet." De duo's van Op1 vallen hem mee en die bevallen hem zelfs beter dan Wilfred Genee en Hélène Hendriks, die samen een talkshow op Veronica presenteerden: "Dat was geen chemie. Je zat naar een genante vertoning te kijken." Jinek is vertrouwdDe voetbalanalist zapt momenteel een beetje tussen de twee talkshows. "Jinek is wat vertrouwder, daar voel je je meteen thuis. Maar ik dacht dat die duo's weleens mis zouden kunnen gaan maar dat is niet gebeurd", aldus Derksen. Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Bekijk ook Angela de Jong: "Jinek zakt en Tijs & Giovanca (Op1) minst populair" Bekijk deze video » Gaat Johan Derksen naar bruiloft René van der Gijp? Bekijk deze video » Buienradar: wisselvallig weer met kans op vorst Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen vindt duo's Op1 beter dan Hendriks & Genee

Ook Johan Derksen heeft zo zijn mening over de talkshowoorlog die momenteel gaande is. Hij heeft echter geen favoriet: "Ik zit in geen enkel kamp en zit vrij neutraal te kijken."

Hendriks & Genee was genant
Hij verbaast zich er over dat zoveel mensen die in Hilversum rondlopen zo graag een talkshow willen leiden: "Ik heb dat helemaal niet." De duo's van Op1 vallen hem mee en die bevallen hem zelfs beter dan Wilfred Genee en Hélène Hendriks, die samen een talkshow op Veronica presenteerden: "Dat was geen chemie. Je zat naar een genante vertoning te kijken."

Jinek is vertrouwd
De voetbalanalist zapt momenteel een beetje tussen de twee talkshows. "Jinek is wat vertrouwder, daar voel je je meteen thuis. Maar ik dacht dat die duo's weleens mis zouden kunnen gaan maar dat is niet gebeurd", aldus Derksen. Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen vindt duo's Op1 beter dan Hendriks & Genee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier