Bekijk hier de eerste beelden van Expeditie Robinson 2020: NL vs. BE

Bekijk hier de eerste beelden van Expeditie Robinson 2020: NL vs. BE

Bekijk hier de eerste beelden van Expeditie Robinson 2020: NL vs. BE Het reguliere seizoen van Expeditie Robinson is nog maar net geëindigd, of er staat al een nieuw seizoen voor de deur. Expeditie Robinson NL vs BE is vanaf donderdag 23 januari te zien op de online streamingdienst Videoland. Bekijk hier Expeditie Robinson NL vs. BE op Videoland. Onbekende NederlandersDit keer draait de show niet om bekende Nederlanders en Vlamingen die de strijd met elkaar aangaan op een onbewoond eiland, maar om onbekende kandidaten. Het gaat om acht Nederlandse deelnemers en acht Belgen. Klik hier voor meer informatie over de deelnemers. De reeks wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en de Vlaming Bartel van Riet. Bekijk hierboven in de video de spannende promo van het nieuwe seizoen. Expeditie Robinson NL vs BE is vanaf donderdag 23 januari te zien bij Videoland. Je kunt alles van afgelopen seizoen en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson met onbekende mensen vanaf 23 januari te zien bij Videoland Bekijk deze video » Expeditie Robinson-winnaar Hugo Kennis zou wel met Rijk Hofman willen zoenen Bekijk deze video » Ex-expeditieleden Kaj Gorgels en Geraldine Kemper roddelen over deelnemers Bekijk deze video » Geraldine Kemper laat backstage beelden zien van Videoland-seizoen Expeditie Robinson Bekijk deze video » Dit zijn alle Belgische Expeditie Robinson-deelnemers Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Bekijk hier de eerste beelden van Expeditie Robinson 2020: NL vs. BE

Het reguliere seizoen van Expeditie Robinson is nog maar net geëindigd, of er staat al een nieuw seizoen voor de deur. Expeditie Robinson NL vs BE is vanaf donderdag 23 januari te zien op de online streamingdienst Videoland.

Bekijk hier Expeditie Robinson NL vs. BE op Videoland.

Onbekende Nederlanders
Dit keer draait de show niet om bekende Nederlanders en Vlamingen die de strijd met elkaar aangaan op een onbewoond eiland, maar om onbekende kandidaten. Het gaat om acht Nederlandse deelnemers en acht Belgen. Klik hier voor meer informatie over de deelnemers. De reeks wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en de Vlaming Bartel van Riet. Bekijk hierboven in de video de spannende promo van het nieuwe seizoen.

Expeditie Robinson NL vs BE is vanaf donderdag 23 januari te zien bij Videoland. Je kunt alles van afgelopen seizoen en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de eerste beelden van Expeditie Robinson 2020: NL vs. BE of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV