Frederica Brignone wint eerste run van de World Cup Alpine in Sisteriere

Frederica Brignone wint eerste run van de World Cup Alpine in Sisteriere

Frederica Brignone wint eerste run van de <em>World Cup Alpine</em> in Sisteriere Vandaag (18 januari) is de eerste run van de World Cup Alpine in Sisteriere is gewonnen door de Italiaanse Frederica Brignone. De vrouwen zullen later in de middag voor de winst strijden in de tweede run. Bekijk hierboven het fragment van Eurosport over de eerste run van Frederica Brignone. Alpineskien Altenmarkt-Zauensee: Corinne Suter wint haar eerste wereldbeker Bekijk deze video » Biatlon Oberhof: Noorse vrouwen domineren het langlauf seizoen Bekijk deze video » Italiaan Dominik Windisch vliegt letterlijk uit de bocht (Biatlon estafette Oberhof) Bekijk deze video »
Sport :
Frederica Brignone wint eerste run van de World Cup Alpine in Sisteriere

Vandaag (18 januari) is de eerste run van de World Cup Alpine in Sisteriere is gewonnen door de Italiaanse Frederica Brignone. De vrouwen zullen later in de middag voor de winst strijden in de tweede run.

Bekijk hierboven het fragment van Eurosport over de eerste run van Frederica Brignone.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frederica Brignone wint eerste run van de World Cup Alpine in Sisteriere of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier