Tony Junior is op Tinder gespot en geniet van het vrijgezel zijn

Tony Junior is op Tinder gespot en geniet van het vrijgezel zijn

<em>Tony Junior</em> is op Tinder gespot en geniet van het vrijgezel zijn Het vrijgezellenleven lijkt Tony Junior wel te bevallen. Op zijn met panterprint bedrukte voertuigen cruiset hij het land door. Zijn relatie met Maan heeft hij volledig achter zich gelaten want hij is gespot op Tinder. Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over Tony Junior. Antwerpse dierentuin woedend op StukTV door gevaarlijke actie Thomas van der Vlugt Bekijk deze video » Dwayne Johnson ookwel The Rock is kapot van verdriet om overleden vader Rocky Johnson (75) Bekijk deze video » Mariska van Kolck openhartig over loodzware tijd: "Ik dacht dat ik door de grond zakte" Bekijk deze video » Greg Page van The Wiggles krijgt hartinfarct tijdens benefietconcert voor Australië Bekijk deze video »
Entertainment :
Tony Junior is op Tinder gespot en geniet van het vrijgezel zijn

Het vrijgezellenleven lijkt Tony Junior wel te bevallen. Op zijn met panterprint bedrukte voertuigen cruiset hij het land door. Zijn relatie met Maan heeft hij volledig achter zich gelaten want hij is gespot op Tinder.

Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over Tony Junior.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tony Junior is op Tinder gespot en geniet van het vrijgezel zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier