Smeris gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Smeris gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: laatste seizoen Smeris

Smeris Vanavond start het laatste seizoen van de Nederlandse misdaadserie Smeris. Wekelijks om 20:15 uur op NPO 3. Seizoen 5 bestaat uit slechts drie afleveringen, waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven voor de laatste keer de rollen van rechercheurs Theo en Willem spelen. KunstroofDit seizoen heeft het team van politiebureau Tilburg te maken met een nijpend tekort aan personeel, waardoor criminelen vrij spel lijken te krijgen. Het seizoen draait om een kunstroof in de stad. De sleutel ligt op Bonaire, waardoor Willem en Theo naar de andere kant van de oceaan mogen. StiptheidsactieDe eerste aflevering begint met een door Willem georganiseerde stiptheidsactie om aandacht te vragen voor de golf van misdaad die Tilburg teistert. Maar of dat nou wel zo'n goed idee is... VooruitkijkenBekijk de eerste beelden van Smeris seizoen 5 en bekijk het hele seizoen nu al.
Uitzending :
Smeris

Vanavond start het laatste seizoen van de Nederlandse misdaadserie Smeris. Wekelijks om 20:15 uur op NPO 3. Seizoen 5 bestaat uit slechts drie afleveringen, waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven voor de laatste keer de rollen van rechercheurs Theo en Willem spelen.

Kunstroof
Dit seizoen heeft het team van politiebureau Tilburg te maken met een nijpend tekort aan personeel, waardoor criminelen vrij spel lijken te krijgen. Het seizoen draait om een kunstroof in de stad. De sleutel ligt op Bonaire, waardoor Willem en Theo naar de andere kant van de oceaan mogen.

Stiptheidsactie
De eerste aflevering begint met een door Willem georganiseerde stiptheidsactie om aandacht te vragen voor de golf van misdaad die Tilburg teistert. Maar of dat nou wel zo'n goed idee is...

Vooruitkijken
Bekijk de eerste beelden van Smeris seizoen 5 en bekijk het hele seizoen nu al.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Smeris of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV