Kamervoorzitter Arib over politici: ‘Ze hebben scoringsdrang’

Kamervoorzitter Arib over politici: ‘Ze hebben scoringsdrang’

Kamervoorzitter Arib over politici: ‘Ze hebben scoringsdrang’ Politici hebben een hoge scoringsdrang volgens Khadija Arib, voorzitter van de Tweede Kamer. Ze ziet behalve bij de Tweede Kamerleden ook bij ministers en staatssecretarissen een scoringsdrang. ,,Zij roepen allerlei dingen in de media, maar dat is eigen aan de politiek”, zegt ze. Bekijk de beelden van WNL op Zondag met Khadija Arib hierboven. WNL op Zondag is elke zondag te zien om 10:00 op NPO 1. Je kunt alle video's van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Annemieke Schollaardt praat in WNL over het boerenprotest in de Top 2000 Bekijk deze video » Korpschef Akerboom was opgelucht na Ridouan Taghi: ‘Beste telefoontje van jaar, maar dreiging blijft’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Kamervoorzitter Arib over politici: ‘Ze hebben scoringsdrang’

Politici hebben een hoge scoringsdrang volgens Khadija Arib, voorzitter van de Tweede Kamer. Ze ziet behalve bij de Tweede Kamerleden ook bij ministers en staatssecretarissen een scoringsdrang. ,,Zij roepen allerlei dingen in de media, maar dat is eigen aan de politiek”, zegt ze.

Bekijk de beelden van WNL op Zondag met Khadija Arib hierboven.

WNL op Zondag is elke zondag te zien om 10:00 op NPO 1. Je kunt alle video's van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kamervoorzitter Arib over politici: ‘Ze hebben scoringsdrang’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV