Roger Federer stoeit met team, op Australian Open

Roger Federer stoeit met team, op Australian Open

Roger Federer stoeit met team, op Australian Open Roger Federer gaat momenteel niet gebukt onder enorme prestatiestress, als we de beelden mogen geloven. Tijdens de Australian open heeft hij het gezellig met zijn team: ze gaan al stoeiend en verstoppertje-spelend door de gangen. De Zwitser won overigens zijn eerste partij in Melbourne relatief gemakkelijk. Met 6-3, 6-2 en 6-2 versloeg hij Steve Johnson. Bekijk de beelden van een jolige Federer, van Eurosport, hierboven. Bekijk ook Kiki Bertens blikt vooruit op Australian Open: "Ik voel me goed en ben er klaar voor" Bekijk deze video » Roger Federer verwacht weinig van de Australian Open: "Ik ben niet wedstrijdfit" Bekijk deze video » Prachtige vioolmuziek op straat tijdens Australian Open Bekijk deze video »
Sport :
Roger Federer stoeit met team, op Australian Open

Roger Federer gaat momenteel niet gebukt onder enorme prestatiestress, als we de beelden mogen geloven. Tijdens de Australian open heeft hij het gezellig met zijn team: ze gaan al stoeiend en verstoppertje-spelend door de gangen. De Zwitser won overigens zijn eerste partij in Melbourne relatief gemakkelijk. Met 6-3, 6-2 en 6-2 versloeg hij Steve Johnson. Bekijk de beelden van een jolige Federer, van Eurosport, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roger Federer stoeit met team, op Australian Open of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV