John van den Heuvel: "Omar L. was doelwit van moordaanslag in gevangenis"

John van den Heuvel: "Omar L. was doelwit van moordaanslag in gevangenis"

John van den Heuvel: "Omar L. was doelwit van moordaanslag in gevangenis" Topcrimineel Omar L. is één van de kopstukken in het dossier over de Mocro Maffia. Gisteren probeerden enkele mannen hem te bevrijden uit de gevangenis in Zutphen, maar die poging mislukte. Misdaadverslaggever John van den Heuvel onthult dat L. ook het doelwit was van een moordaanslag in de gevangenis. VughtNa de ontsnappingspoging is L. overgeplaatst naar de nóg strenger beveiligde inrichting in Vught, waar de zwaarste criminelen van Nederland zitten. L. is zoals gezegd één van de kopstukken binnen de Mocro Maffia en zou het bevel hebben gegeven tot diverse moorden. Er komt nu wel een extra beveiligde unit bij de gevangenis in Zutphen, waar gevaarlijke criminelen opgesloten kunnen worden. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Schade bij gevangenis na ontsnappingspoging Zutphen Bekijk deze video » Beelden arrestatie verdachten ontsnappingspoging Zutphen Bekijk deze video » John van den Heuvel noemt ontsnappingspoging Zutphen "heel naïef" Bekijk deze video »
Misdaad :
John van den Heuvel: "Omar L. was doelwit van moordaanslag in gevangenis"

Topcrimineel Omar L. is één van de kopstukken in het dossier over de Mocro Maffia. Gisteren probeerden enkele mannen hem te bevrijden uit de gevangenis in Zutphen, maar die poging mislukte. Misdaadverslaggever John van den Heuvel onthult dat L. ook het doelwit was van een moordaanslag in de gevangenis.

Vught
Na de ontsnappingspoging is L. overgeplaatst naar de nóg strenger beveiligde inrichting in Vught, waar de zwaarste criminelen van Nederland zitten. L. is zoals gezegd één van de kopstukken binnen de Mocro Maffia en zou het bevel hebben gegeven tot diverse moorden. Er komt nu wel een extra beveiligde unit bij de gevangenis in Zutphen, waar gevaarlijke criminelen opgesloten kunnen worden.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel: "Omar L. was doelwit van moordaanslag in gevangenis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV