Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials) in LA opgewacht door paparazzi

Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials) in LA opgewacht door paparazzi

Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials) in LA opgewacht door paparazzi Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres. Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials) is in Los Angeles vanwege haar bezoek aan de talkshow van Ellen DeGeneres. Ze bezocht deze stad wel vaker maar voor het eerst werd ze bij aankomst opgewacht door paparazzi: "Ik dacht.....ik zie er slecht uit. Wat doe je? Stop ermee!" Bekijk het fragment, dat De Jager op haar Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik ben transgender' Bekijk deze video » Nikkie de Jager op weg naar Los Angeles voor talkshow Ellen DeGeneres Bekijk deze video » Deze Nederlanders gingen Nikkie de Jager voor bij Ellen DeGeneres Bekijk deze video »
Show :
Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials) in LA opgewacht door paparazzi

Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres.

Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials) is in Los Angeles vanwege haar bezoek aan de talkshow van Ellen DeGeneres. Ze bezocht deze stad wel vaker maar voor het eerst werd ze bij aankomst opgewacht door paparazzi: "Ik dacht.....ik zie er slecht uit. Wat doe je? Stop ermee!" Bekijk het fragment, dat De Jager op haar Instagrampagina plaatste, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials) in LA opgewacht door paparazzi of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV