Zangeres Christina Milian bevallen, bekijk hier het eerste beeld van zoontje Isaiah

Zangeres Christina Milian bevallen, bekijk hier het eerste beeld van zoontje Isaiah

Zangeres Christina Milian is voor de eerste keer moeder geworden. De actrice maakt op Instagram bekend dat ze is bevallen van zoontje Isaiah.

"En zo beginnen we", schrijft Christina Milian bij een Instagramfoto van haar pasgeboren zoon. "Simpelweg perfect. De wereld is van jou. Liefs van papa en mama", aldus de zangeres die een relatie heeft met de Franse zanger Matt Pokora.

Pokora en Milian zijn sinds 2017 een stel. In de zomer van 2019 maakten ze bekend hun eerste kind te verwachten en plaatsten kort daarna een video met daarin de gender reveal, zie de video hieronder.

Zangeres Christina Milian bevallen, bekijk hier het eerste beeld van zoontje Isaiah Zangeres Christina Milian is voor de eerste keer moeder geworden. De actrice maakt op Instagram bekend dat ze is bevallen van zoontje Isaiah. "En zo beginnen we", schrijft Christina Milian bij een Instagramfoto van haar pasgeboren zoon. "Simpelweg perfect. De wereld is van jou. Liefs van papa en mama", aldus de zangeres die een relatie heeft met de Franse zanger Matt Pokora. Pokora en Milian zijn sinds 2017 een stel. In de zomer van 2019 maakten ze bekend hun eerste kind te verwachten en plaatsten kort daarna een video met daarin de gender reveal, zie de video hieronder.
Entertainment :
Zangeres Christina Milian bevallen, bekijk hier het eerste beeld van zoontje Isaiah
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zangeres Christina Milian bevallen, bekijk hier het eerste beeld van zoontje Isaiah of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV