BN'ers reageren op schattige dansvideo zoontje Chantal Janzen, bekijk de video hier

BN'ers reageren op schattige dansvideo zoontje Chantal Janzen, bekijk de video hier

BN'ers reageren op schattige dansvideo zoontje Chantal Janzen, bekijk de video hier Chantal Janzen plaatste zaterdag weer een schattige video van haar zoontje Bobby. In de video laat de kleine man z'n dansmoves zien. Maniakale lachDe songfestival-presentatrice schrijft bij het filmpje op Instagram: "Als hij op zn 18e nog steeds met zo’n maniakale lach op de dansvloer staat is ‘t ietwat typisch. Maar ook dat mag. Whatever makes you happy, hè jongens." Veel BN'ers reageren op de schattige video. Zo schrijft Rens Kroes "Wat een energie. Daar kunnen we nog wat van leren", presentator Patrick Martens: "Hahahaha makes me smile", en danser Dan Karaty: "He gets its from his mother!" Ook Kim Feenstra, Jelka van Houten en Viktor Brand konden het niet laten om een kleine boodschap achter te laten. Bekijk hierboven het filmpje waarin Chantal Janzen haar zoontje zijn dansmoves laat zien. Zoontje Chantal Janzen dekt de tafel voor mama en weet van geen ophouden Bekijk deze video » Chantal Janzen geniet op het strand van zoontje Bobby Bekijk deze video » Chantal Janzen en zoontje Bobby zijn klaar voor Oud & Nieuw Bekijk deze video »
Entertainment :
BN'ers reageren op schattige dansvideo zoontje Chantal Janzen, bekijk de video hier

Chantal Janzen plaatste zaterdag weer een schattige video van haar zoontje Bobby. In de video laat de kleine man z'n dansmoves zien.

Maniakale lach
De songfestival-presentatrice schrijft bij het filmpje op Instagram: "Als hij op zn 18e nog steeds met zo’n maniakale lach op de dansvloer staat is ‘t ietwat typisch. Maar ook dat mag. Whatever makes you happy, hè jongens." Veel BN'ers reageren op de schattige video. Zo schrijft Rens Kroes "Wat een energie. Daar kunnen we nog wat van leren", presentator Patrick Martens: "Hahahaha makes me smile", en danser Dan Karaty: "He gets its from his mother!" Ook Kim Feenstra, Jelka van Houten en Viktor Brand konden het niet laten om een kleine boodschap achter te laten.

Bekijk hierboven het filmpje waarin Chantal Janzen haar zoontje zijn dansmoves laat zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN'ers reageren op schattige dansvideo zoontje Chantal Janzen, bekijk de video hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV