Herman van der Zandt presenteert vanaf zaterdag nieuwe Bevrijdingsjournaals

Herman van der Zandt presenteert vanaf zaterdag nieuwe Bevrijdingsjournaals

Herman van der Zandt presenteert vanaf zaterdag nieuwe Bevrijdingsjournaals Vanaf aankomende zaterdag (25 januari) keert Herman van der Zandt terug met de derde reeks Bevrijdingsjournaals. Deze journaals worden gepresenteerd alsof het 75 jaar geleden is, met het nieuws van de dag over de bevrijding van Europa. Daarin is ook aandacht voor de ontdekking van massavernietigingskamp Auschwitz: "Het is, in de reinste zin van het woord, onvoorstelbaar." Je ziet elke dag de mooiste fragmenten uit Op1 terug bij Gids.tv. Bekijk het gesprek met Herman van der Zandt hierboven. Herman van der Zandt over de totstandkoming van Bevrijdingsjournaal juni 1944 Bekijk deze video »
Talkshow :
Herman van der Zandt presenteert vanaf zaterdag nieuwe Bevrijdingsjournaals

Vanaf aankomende zaterdag (25 januari) keert Herman van der Zandt terug met de derde reeks Bevrijdingsjournaals. Deze journaals worden gepresenteerd alsof het 75 jaar geleden is, met het nieuws van de dag over de bevrijding van Europa. Daarin is ook aandacht voor de ontdekking van massavernietigingskamp Auschwitz: "Het is, in de reinste zin van het woord, onvoorstelbaar."

Je ziet elke dag de mooiste fragmenten uit Op1 terug bij Gids.tv. Bekijk het gesprek met Herman van der Zandt hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Herman van der Zandt presenteert vanaf zaterdag nieuwe Bevrijdingsjournaals of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV