Kiki Bertens bereikt derde ronde Australian Open: bekijk het winnende punt

Kiki Bertens bereikt derde ronde Australian Open: bekijk het winnende punt

Kiki Bertens bereikt derde ronde Australian Open: bekijk het winnende punt Bekijk hier de samenvatting van Kiki Bertens - Arina Rodionova. Neerlands trots Kiki Bertens heeft de derde ronde van de Australian Open bereikt, voor de tweede keer in haar carrière. Ze won met 2-0 in sets van de Australische Arina Rodionova, maar vooral in de tweede set zaten ze dicht bij elkaar. De eerste set won Bertens nog redelijk overtuigend met 6-3, maar de in de tweede werd het uiteindelijk 7-5. Bekijk het winnende punt van Kiki Bertens tegen Arina Rodionova hierboven. Kiki Bertens goed begonnen op Australian Open Bekijk deze video » Kiki Bertens naar tweede ronde Australian Open: "Overall geen goede wedstrijd" Bekijk deze video » Samenvatting Kiki Bertens - Irina-Camelia Begu (Australian Open) Bekijk deze video »
Tennis :
Kiki Bertens bereikt derde ronde Australian Open: bekijk het winnende punt

Bekijk hier de samenvatting van Kiki Bertens - Arina Rodionova.

Neerlands trots Kiki Bertens heeft de derde ronde van de Australian Open bereikt, voor de tweede keer in haar carrière. Ze won met 2-0 in sets van de Australische Arina Rodionova, maar vooral in de tweede set zaten ze dicht bij elkaar. De eerste set won Bertens nog redelijk overtuigend met 6-3, maar de in de tweede werd het uiteindelijk 7-5.

Bekijk het winnende punt van Kiki Bertens tegen Arina Rodionova hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens bereikt derde ronde Australian Open: bekijk het winnende punt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV