Motorrijder Edwin Straver overleden aan verwondingen Dakar-ongeluk

Motorrijder Edwin Straver overleden aan verwondingen Dakar-ongeluk

Verdietig nieuws: motorrijder Edwin Straver is in de nacht van donderdag op vrijdag op 48-jarige leeftijd overleden, zo maakte zijn familie bekend. De verwondingen die hij opliep tijdens zijn ongeluk in Dakar zijn hem fataal geworden.

Ongelukkige val
De crash vond vorige week donderdag plaats, toen Straver met een snelheid van ongeveer 50 kilometer per uur ten val kwam. De crash zelf was niet hard, maar de Rijswijker kwam wel uiterst ongelukkig terecht, aldus het AD. Straver is woensdag vanuit de Saoedi-Arabische hoofdstad Riyad overgevlogen naar Nederland. Daar bleek dat de schade aan zijn hersenen te groot was.

Nekwervels gebroken
Begin deze week werd al duidelijk dat de situatie van de coureur niet verbeterd was, toen Weekend Sport met John Verduyn sprak, die ter plaatse was. Hij zei toen: "Als je een paar nekwervels breekt is dat heel erg en zijn hersenen functioneren ook niet meer goed." Bekijk dat fragment onder aan deze pagina.

Motorrijder <em>Edwin Straver</em> overleden aan verwondingen Dakar-ongeluk Verdietig nieuws: motorrijder Edwin Straver is in de nacht van donderdag op vrijdag op 48-jarige leeftijd overleden, zo maakte zijn familie bekend. De verwondingen die hij opliep tijdens zijn ongeluk in Dakar zijn hem fataal geworden. Ongelukkige valDe crash vond vorige week donderdag plaats, toen Straver met een snelheid van ongeveer 50 kilometer per uur ten val kwam. De crash zelf was niet hard, maar de Rijswijker kwam wel uiterst ongelukkig terecht, aldus het AD. Straver is woensdag vanuit de Saoedi-Arabische hoofdstad Riyad overgevlogen naar Nederland. Daar bleek dat de schade aan zijn hersenen te groot was. Nekwervels gebrokenBegin deze week werd al duidelijk dat de situatie van de coureur niet verbeterd was, toen Weekend Sport met John Verduyn sprak, die ter plaatse was. Hij zei toen: "Als je een paar nekwervels breekt is dat heel erg en zijn hersenen functioneren ook niet meer goed." Bekijk dat fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook Dakar-ongeluk Edwin Straver: "Hij bewoog niet" Bekijk deze video » Dakar Rally: Bekijk hier alle hoogtepunten van dag 12 Bekijk deze video »
Nieuws :
Motorrijder Edwin Straver overleden aan verwondingen Dakar-ongeluk


Praat mee
Motorrijder Edwin Straver overleden aan verwondingen Dakar-ongelukActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier