Drie personen overleden bij grote woningbrand in Duiven: "Rolluiken waren gesloten"

Drie personen overleden bij grote woningbrand in Duiven: "Rolluiken waren gesloten"

<em>Drie personen overleden</em> bij grote woningbrand in <em>Duiven</em>: &quot;Rolluiken waren gesloten&quot; Drie personen zijn vrijdag 24 januari overleden bij een woningbrand in het Gelderse Duiven. De hulpdiensten kregen rond 08:05 uur de melding binnen over een brand in een vrijstaande woning aan de Roodwilgenstraat. Gesloten rolluikenHoewel de hulpdiensten snel ter plaatse waren konden zij niets meer betekenen voor de slachtoffers. De brand werd opgemerkt door een voorbijganger die ook de brandweer waarschuwde. Volgens de Gelderlander hebben de buren nog geprobeerd om de bewoners te waarschuwen. Het blussen van de brand ging moeilijk door de rolluiken die gesloten waren op het moment van de brand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, daar wordt nog onderzoek naar gedaan door de politie. Bekijk hierboven een Hart van Nederland-video over de tragische gebeurtenis vrijdagochtend in Duiven. Mengt Celine Huijsmans zich met Hart Van Nederland in kijkcijferoorlog? Bekijk deze video » Twee mannen tegenover het politiebureau in Groningen overvallen Bekijk deze video » Eigenaar opticien Rolf Brillen is het spuugzat na zoveelste ramkraak: "Van m'n spullen afblijven" Bekijk deze video »
Nieuws :
Drie personen overleden bij grote woningbrand in Duiven: "Rolluiken waren gesloten"

Drie personen zijn vrijdag 24 januari overleden bij een woningbrand in het Gelderse Duiven. De hulpdiensten kregen rond 08:05 uur de melding binnen over een brand in een vrijstaande woning aan de Roodwilgenstraat.

Gesloten rolluiken
Hoewel de hulpdiensten snel ter plaatse waren konden zij niets meer betekenen voor de slachtoffers. De brand werd opgemerkt door een voorbijganger die ook de brandweer waarschuwde. Volgens de Gelderlander hebben de buren nog geprobeerd om de bewoners te waarschuwen. Het blussen van de brand ging moeilijk door de rolluiken die gesloten waren op het moment van de brand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, daar wordt nog onderzoek naar gedaan door de politie.

Bekijk hierboven een Hart van Nederland-video over de tragische gebeurtenis vrijdagochtend in Duiven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Drie personen overleden bij grote woningbrand in Duiven: "Rolluiken waren gesloten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier