Frans Bauer verbaasd door enorme hit met Donnie: "Niet voor mogelijk gehouden"

Frans Bauer verbaasd door enorme hit met Donnie: "Niet voor mogelijk gehouden"

Frans Bauer verbaasd door enorme hit met Donnie: "Niet voor mogelijk gehouden" Sinds hun nummer 'Geen centen maar spullen' is verschenen, kunnen we wel stellen dat Frans Bauer en rapper Donnie het meest opmerkelijke duo in de Nederlandse muziekwereld zijn. Zelf zijn ze helemaal verrast door het succes van het nummer: "Er gebeuren dingen die we niet voor mogelijk hadden gehouden." "We vinden elkaar erg leuk"Volgens Bauer is het nummer ontstaan uit pure vreugde, omdat ze elkaar "erg leuk" vinden en er dus een keer een plaat moest komen. Op het moment dat 'Geen centen maar spullen' af was vermoedde hij wel een beetje dat ze goud in handen handen, want volgens Donnie liet Bauer het nummer overal horen, tot de visboer aan toe. Bekijk het interview met Frans Bauer en Donnie hierboven. Frans Bauer trots op eerbetoon van Donnie: "Maar wat is een jonko?" Bekijk deze video » Frans Bauer over succes samenwerking met rapper Donnie: 'Dit is uitzinnig' Bekijk deze video » Frans Bauer en rapper Donnie zijn vrienden voor het leven "We hebben zoveel lol samen" Bekijk deze video »
Muziek :
Frans Bauer verbaasd door enorme hit met Donnie: "Niet voor mogelijk gehouden"

Sinds hun nummer 'Geen centen maar spullen' is verschenen, kunnen we wel stellen dat Frans Bauer en rapper Donnie het meest opmerkelijke duo in de Nederlandse muziekwereld zijn. Zelf zijn ze helemaal verrast door het succes van het nummer: "Er gebeuren dingen die we niet voor mogelijk hadden gehouden."

"We vinden elkaar erg leuk"
Volgens Bauer is het nummer ontstaan uit pure vreugde, omdat ze elkaar "erg leuk" vinden en er dus een keer een plaat moest komen. Op het moment dat 'Geen centen maar spullen' af was vermoedde hij wel een beetje dat ze goud in handen handen, want volgens Donnie liet Bauer het nummer overal horen, tot de visboer aan toe.

Bekijk het interview met Frans Bauer en Donnie hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer verbaasd door enorme hit met Donnie: "Niet voor mogelijk gehouden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV