Mensenkennis aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mensenkennis aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mensenkennis aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. PubliekEerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. Nu is er alleen nog een honderdkoppig publiek. De mensen die de meeste mensenkennis hebben gaan met een geldprijs naar huis. FilmpjesKim-Lian van der Meij presenteert allerlei bijzondere, opmerkelijke en vooral grappige filmpjes. De mensen worden onvoorbereid geconfronteerd met dilemma's. Aan de mensen in de studio de vraag hoe het afloopt. GeldprijsDe honderd publieksleden zijn samen 10 duizend euro waard. De mensen die een fout antwoord geven tijdens de uitzending, vallen af. De personen die uiteindelijk overblijven verdelen samen het geldbedrag. 50/50: Winston Gerschtanowitz stelt 50 vragen binnen half uur Bekijk deze video » Holland - België: Gers Pardoel neemt tattoo België als hij verliest Bekijk deze video »
Uitzending :
Mensenkennis

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6.

Publiek
Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. Nu is er alleen nog een honderdkoppig publiek. De mensen die de meeste mensenkennis hebben gaan met een geldprijs naar huis.

Filmpjes
Kim-Lian van der Meij presenteert allerlei bijzondere, opmerkelijke en vooral grappige filmpjes. De mensen worden onvoorbereid geconfronteerd met dilemma's. Aan de mensen in de studio de vraag hoe het afloopt.

Geldprijs
De honderd publieksleden zijn samen 10 duizend euro waard. De mensen die een fout antwoord geven tijdens de uitzending, vallen af. De personen die uiteindelijk overblijven verdelen samen het geldbedrag.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mensenkennis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV