Millennium: Mannen die vrouwen haten

Millennium: Mannen die vrouwen haten

Millennium: Mannen die vrouwen haten KRO-NCRV Deel 1 van Stieg Larssons beroemde trilogie. Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man, een kritische journalist van middelbare leeftijd en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Mikael is tijdelijk op non-actief gesteld na een veroordeling wegens laster tegen een Zweedse industrieel. Hij gaat dan ook graag in op het verzoek van de rijke zakenman Henrik Vanger om diens familiegeschiedenis te schrijven.
Uitzending :
Millennium: Mannen die vrouwen haten gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

KRO-NCRV

Deel 1 van Stieg Larssons beroemde trilogie. Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man, een kritische journalist van middelbare leeftijd en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Mikael is tijdelijk op non-actief gesteld na een veroordeling wegens laster tegen een Zweedse industrieel. Hij gaat dan ook graag in op het verzoek van de rijke zakenman Henrik Vanger om diens familiegeschiedenis te schrijven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Millennium: Mannen die vrouwen haten gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier