Ooggetuige van vreselijk ongeluk Arnhem: "Ze liepen als achtelijken te schreeuwen"

Ooggetuige van vreselijk ongeluk Arnhem: "Ze liepen als achtelijken te schreeuwen"

Ooggetuige van vreselijk ongeluk Arnhem: "Ze liepen als achtelijken te schreeuwen" Milo van der Schuur is ooggetuige bij een ongelofelijk auto-ongeluk in Arnhem: “Er was complete chaos. Iedereen rende heen en weer. Ik belde meteen 112. Overal rook, brokstukken, de bumper lag 50 meter verderop. Het was een grote zooi op de weg.” Bij het ongeluk op de Johan de Wittlaan in Arnhem zijn vijf mannen tussen 18 en 21 jaar gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk het fragment over het ongeluk in Arnhem hierboven. 24-jarige automobilist overlijdt nadat auto te water raakt in het Friese Bontebok Bekijk deze video » Joshua Feytons deelt emotioneel verhaal met heftige beelden na ‘bijna-doodervaring’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Ooggetuige van vreselijk ongeluk Arnhem: "Ze liepen als achtelijken te schreeuwen"

Milo van der Schuur is ooggetuige bij een ongelofelijk auto-ongeluk in Arnhem: “Er was complete chaos. Iedereen rende heen en weer. Ik belde meteen 112. Overal rook, brokstukken, de bumper lag 50 meter verderop. Het was een grote zooi op de weg.” Bij het ongeluk op de Johan de Wittlaan in Arnhem zijn vijf mannen tussen 18 en 21 jaar gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk het fragment over het ongeluk in Arnhem hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ooggetuige van vreselijk ongeluk Arnhem: "Ze liepen als achtelijken te schreeuwen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV