Zoontje Bridget Maasland geniet van optreden André Hazes

Zoontje Bridget Maasland geniet van optreden André Hazes

Zoontje Bridget Maasland geniet van optreden André Hazes De concertreeks Vrienden van Amstel Live, waar elke dagen duizenden liefhebbers op af komen, is nog in volle gang. Gisteren (26 januari) nam Bridget Maasland haar elfjarige zoontje Mees mee naar het optreden van haar nieuwe geliefde André Hazes. OpblijfavondHet was dus een opblijfavond voor de jonge Mees, die in Ahoy Rotterdam enthousiast mee staat te klappen bij het optreden. Het is niet helemaal duidelijk of André Hazes op dat moment optreedt, want er is geen zang te horen - maar Mees heeft Hazes wel gezien, want de volkszanger beklimt elke avond het podium van Vrienden van Amstel Live. Bekijk de beelden van het zoontje van Bridget Maasland hierboven. Bridget Maasland slaat keihard terug in ‘Insta-oorlog’ met André Hazes Bekijk deze video » Vrienden Van Amstel LIVE! 30 januari te zien bij SBS 6: Bekijk eerste beelden Bekijk deze video » André Hazes gaat avondje uit met zoon Bridget Bekijk deze video »
Entertainment :
Zoontje Bridget Maasland geniet van optreden André Hazes

De concertreeks Vrienden van Amstel Live, waar elke dagen duizenden liefhebbers op af komen, is nog in volle gang. Gisteren (26 januari) nam Bridget Maasland haar elfjarige zoontje Mees mee naar het optreden van haar nieuwe geliefde André Hazes.

Opblijfavond
Het was dus een opblijfavond voor de jonge Mees, die in Ahoy Rotterdam enthousiast mee staat te klappen bij het optreden. Het is niet helemaal duidelijk of André Hazes op dat moment optreedt, want er is geen zang te horen - maar Mees heeft Hazes wel gezien, want de volkszanger beklimt elke avond het podium van Vrienden van Amstel Live.

Bekijk de beelden van het zoontje van Bridget Maasland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoontje Bridget Maasland geniet van optreden André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV