Johnny de Mol doet theatershow met gebarentolk voor doven en slechthorenden

Johnny de Mol doet theatershow met gebarentolk voor doven en slechthorenden

Johnny de Mol doet theatershow met gebarentolk voor doven en slechthorenden Johnny de Mol gaat op 10 februari een hele bijzondere theatershow geven in Veldhoven. Voor dit optreden neemt hij een gebarentolk mee, waardoor doven en slechthoren de show ook kunnen volgen. “Dat moet een hoop mensen als muziek in de oren klinken”, aldus De Mol. Hij staat al enige tijd in verschillende theaters met Hier Is De Mol, waarmee Johnny het publiek een inkijkje in zijn leven geeft. Bekijk de aankondiging van Johnny de Mol voor deze speciale show in de video hierboven. DJ’s Down Met Johnny zetten feesttent op z’n kop bij Mega Piraten Festijn Bekijk deze video » Fred van Leer in Down Met Johnny: ‘Het is hysterisch, maar ik hou van hysterisch’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Johnny de Mol doet theatershow met gebarentolk voor doven en slechthorenden

Johnny de Mol gaat op 10 februari een hele bijzondere theatershow geven in Veldhoven. Voor dit optreden neemt hij een gebarentolk mee, waardoor doven en slechthoren de show ook kunnen volgen. “Dat moet een hoop mensen als muziek in de oren klinken”, aldus De Mol. Hij staat al enige tijd in verschillende theaters met Hier Is De Mol, waarmee Johnny het publiek een inkijkje in zijn leven geeft.

Bekijk de aankondiging van Johnny de Mol voor deze speciale show in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol doet theatershow met gebarentolk voor doven en slechthorenden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV