Amerikaans vliegtuig neergestort: Taliban claimt aanslag op Verenigde Staten

Amerikaans vliegtuig neergestort: Taliban claimt aanslag op Verenigde Staten

Amerikaans vliegtuig neergestort: Taliban claimt aanslag op Verenigde Staten Maandagmiddag zou er een Amerikaans militair vliegtuig zijn neergestort in Afghanistan. Het is een nieuw hoofdstuk in de oplopende spanningen in het Midden-Oosten; dit keer claimt de Taliban het vliegtuig te hebben neergehaald. Alle inzittenden, onder wie enkele hoge officieren, zouden om het leven zijn gekomen. Bekijk het fragment over het neergestorte vliegtuig hierboven. Brandend passagiersvliegtuig stortte neer in Iran: "Ik dacht dat Amerika ons aanviel" Bekijk deze video » Vliegramp Iran: "Waarom is er geen internationaal waarschuwingssysteem?" Bekijk deze video » Crash Iran: wordt vliegtuig hier neergeschoten? Bekijk de beelden. Bekijk deze video »
Buitenland :
Amerikaans vliegtuig neergestort: Taliban claimt aanslag op Verenigde Staten

Maandagmiddag zou er een Amerikaans militair vliegtuig zijn neergestort in Afghanistan. Het is een nieuw hoofdstuk in de oplopende spanningen in het Midden-Oosten; dit keer claimt de Taliban het vliegtuig te hebben neergehaald. Alle inzittenden, onder wie enkele hoge officieren, zouden om het leven zijn gekomen.

Bekijk het fragment over het neergestorte vliegtuig hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amerikaans vliegtuig neergestort: Taliban claimt aanslag op Verenigde Staten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV