Toren C: Iets te persoonlijk contact bij een bezoek aan de huisarts

Toren C: Iets te persoonlijk contact bij een bezoek aan de huisarts

Toren C: Iets te persoonlijk contact bij een bezoek aan de huisarts In Toren C draait het in een sketch om een bezoek aan de huisarts. Hoe belangrijk is persoonlijk contact eigenlijk en wanneer gaat dit iets of veel te ver? Bekijk het fragment van Toren C in de video hierboven. Toren C is elke zondag om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Toren C terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Toren C: Collega geeft enorm ondergoed cadeau Bekijk deze video » Toren C: Juffrouw Tiny verliest oog tijdens make-up les Bekijk deze video »
TV :
Toren C: Iets te persoonlijk contact bij een bezoek aan de huisarts

In Toren C draait het in een sketch om een bezoek aan de huisarts. Hoe belangrijk is persoonlijk contact eigenlijk en wanneer gaat dit iets of veel te ver?

Bekijk het fragment van Toren C in de video hierboven.

Toren C is elke zondag om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Toren C terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Toren C: Iets te persoonlijk contact bij een bezoek aan de huisarts of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV