Mismatch in Lang Leve de liefde: "Jij bent absoluut niet mijn type"

Mismatch in Lang Leve de liefde: "Jij bent absoluut niet mijn type"

Mismatch in Lang Leve de liefde: "Jij bent absoluut niet mijn type" Sander en Jeannine zijn niet echt nader tot elkaar gekomen tijdens hun lange date, blijkt uit een opmerking van die laatste: "Ik heb het gevoel gekregen dat je het niet echt een kans wilde geven. Want je hebt altijd die afstand gehouden." Ze voegt daar vervolgens nog aan toe dat hij absoluut niet haar type is maar dat ze toch goede hoop had. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hierboven. Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Lang leve de Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Hoe is het nu met Conny en Hans? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: ongemakkelijke momenten in hottub met Sander en Jeannine Bekijk deze video »
TV :
Mismatch in Lang Leve de liefde: "Jij bent absoluut niet mijn type"

Sander en Jeannine zijn niet echt nader tot elkaar gekomen tijdens hun lange date, blijkt uit een opmerking van die laatste: "Ik heb het gevoel gekregen dat je het niet echt een kans wilde geven. Want je hebt altijd die afstand gehouden." Ze voegt daar vervolgens nog aan toe dat hij absoluut niet haar type is maar dat ze toch goede hoop had. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hierboven.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Lang leve de Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mismatch in Lang Leve de liefde: "Jij bent absoluut niet mijn type" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV