Brexit LIVE: Verenigd Koninkrijk verlaat Europese Unie

Brexit LIVE: Verenigd Koninkrijk verlaat Europese Unie

Brexit <em>LIVE</em>: Verenigd Koninkrijk verlaat <em>Europese Unie</em> Na 47 jaar en dertig dagen komt er vandaag een einde aan het lidmaatschap van het Verenigd Koninkrijk aan de Europese Unie. Het is Boris Johnson gelukt: de Brexit is vanavond om middernacht een feit. Het Britse The Sun doet de hele dag verslag van al het nieuws rondom de uittreding. Volg de LIVE uitzending hierboven. Bekijk ook André Rieu maakt klapper: "In Engeland op nummer 1 staan, is iets om trots op te zijn" Bekijk deze video » Brexit: "Vrijdagavond is de officiële scheiding" Bekijk deze video » Doutzen Kroes oogst lof met platte buik Bekijk deze video »
Live :
Brexit LIVE: Verenigd Koninkrijk verlaat Europese Unie

Na 47 jaar en dertig dagen komt er vandaag een einde aan het lidmaatschap van het Verenigd Koninkrijk aan de Europese Unie. Het is Boris Johnson gelukt: de Brexit is vanavond om middernacht een feit. Het Britse The Sun doet de hele dag verslag van al het nieuws rondom de uittreding. Volg de LIVE uitzending hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Brexit LIVE: Verenigd Koninkrijk verlaat Europese Unie of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV