Johan Derksen: 'Marco Borsato liet de hond niet alleen uit, gaf de hond ook een beurt'

Johan Derksen: 'Marco Borsato liet de hond niet alleen uit, gaf de hond ook een beurt'

Johan Derksen: 'Marco Borsato liet de hond niet alleen uit, gaf de hond ook een beurt' Het moet natuurlijk worden besproken in Veronica Inside: de breuk van Leontine en Marco Borsato. Johan Derksen kan het niet laten om flink met dit nieuws aan de haal te gaan. ‘Iris Hond is een mooie vrouw’Naar verluidt is het huwelijk gesneuveld omdat Marco vreemdging met Iris Hond. “Hij liet de hond niet alleen uit, hij gaf de hond ook een beurt. En dan heb je een probleem thuis”, aldus Derksen. “Dat vergeten ze thuis nooit.” Overigens kan Derksen de misstap wel begrijpen. “Het is een mooie vrouw.” Bekijk het fragment van Veronica Inside in de video hierboven. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Komt scheiding Leontine en Marco Borsato door affaire met Iris Hond? Bekijk deze video » Harry Mens waarschuwt Marco Borsato: "Die Iris Hond is een levensgevaarlijk wijf" Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen: 'Marco Borsato liet de hond niet alleen uit, gaf de hond ook een beurt'

Het moet natuurlijk worden besproken in Veronica Inside: de breuk van Leontine en Marco Borsato. Johan Derksen kan het niet laten om flink met dit nieuws aan de haal te gaan.

‘Iris Hond is een mooie vrouw’
Naar verluidt is het huwelijk gesneuveld omdat Marco vreemdging met Iris Hond. “Hij liet de hond niet alleen uit, hij gaf de hond ook een beurt. En dan heb je een probleem thuis”, aldus Derksen. “Dat vergeten ze thuis nooit.” Overigens kan Derksen de misstap wel begrijpen. “Het is een mooie vrouw.”

Bekijk het fragment van Veronica Inside in de video hierboven.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: 'Marco Borsato liet de hond niet alleen uit, gaf de hond ook een beurt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV