Verliefde graffitispuiter opgepakt tijdens het maken van de tekst 'Wil je mijn vriendin zijn?'

Verliefde graffitispuiter opgepakt tijdens het maken van de tekst 'Wil je mijn vriendin zijn?'

Verliefde graffitispuiter opgepakt tijdens het maken van de tekst 'Wil je mijn vriendin zijn?' De 17-jarige Fabian wilde een romantisch gebaar maken door een graffiti-kunstwerk te spuiten met de tekst: 'Wil je mijn vriendin zijn?'. KeuzeoptiesHij maakte de muurschildering onder een snelweg bij Gorinchem. Vlak naast de tekst tekende hij twee lege vakjes: "ja" en "nee". Het enige dat nog moest gebeuren, was het aankruisen van de vakjes door het meisje in kwestie. Een treurig eindeDeze ultieme liefdesbetuiging eindigt voor Fabian helaas wel bij bureau Halt. "Hoewel we prille liefde toejuichen, doen we dat niet als het gaat over bekladden van objecten die niet je eigendom zijn", laat de politie van Gorinchem weten. Bekijk in de video hierboven het hele item van het Algemeen Dagblad over de illegale liefdesbetuiging. Boer zoekt Vrouw 2020: overzicht boeren Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Ongemakkelijk misverstand over links en rechts(dragend) Bekijk deze video » Gaby Blaaser’s zoektocht naar liefde van start: Op weg naar droomlocatie De Bachelorette Bekijk deze video » Nieuwe liefde voor Roel van Velzen: "Ik ben weer happy met iemand" Bekijk deze video »
Entertainment :
Verliefde graffitispuiter opgepakt tijdens het maken van de tekst 'Wil je mijn vriendin zijn?'

De 17-jarige Fabian wilde een romantisch gebaar maken door een graffiti-kunstwerk te spuiten met de tekst: 'Wil je mijn vriendin zijn?'.

Keuzeopties
Hij maakte de muurschildering onder een snelweg bij Gorinchem. Vlak naast de tekst tekende hij twee lege vakjes: "ja" en "nee". Het enige dat nog moest gebeuren, was het aankruisen van de vakjes door het meisje in kwestie.

Een treurig einde
Deze ultieme liefdesbetuiging eindigt voor Fabian helaas wel bij bureau Halt. "Hoewel we prille liefde toejuichen, doen we dat niet als het gaat over bekladden van objecten die niet je eigendom zijn", laat de politie van Gorinchem weten.

Bekijk in de video hierboven het hele item van het Algemeen Dagblad over de illegale liefdesbetuiging.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verliefde graffitispuiter opgepakt tijdens het maken van de tekst 'Wil je mijn vriendin zijn?' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV