Zoë Kravitz en Jimmy Fallon onthullen hun favoriete karaoke-liedjes

Zoë Kravitz en Jimmy Fallon onthullen hun favoriete karaoke-liedjes

Zoë Kravitz en Jimmy Fallon onthullen hun favoriete karaoke-liedjes Zoë Kravitz is te gast bij Jimmy Fallon om over haar nieuwe serie High Fidelity te vertellen, waarin muziek een belangrijke rol speelt. Daarom besluiten ze om hun vijf favoriete karaoke-liedjes met elkaar te vergelijken. Van Eminem tot Pat BenatarKravitz wilde ze niet op volgorde zetten, iets dat Fallon niet kan geloven: "Ik ben uren bezig geweest om ze in de goede volgorde te zetten!" In de lijst van Kravitz staan onder meer 'Love Is a Battlefield' van Pat Benatar, 'Purple Rain' van Prince en 'All by Myself' van Céline Dion, terwijl Fallon kiest voor onder meer Eddy Grants 'Electric Avenue' en 'Beast of Burden' van de Rolling Stones. Bekijk het gesprek van Jimmy Fallon met Zoë Kravitz hierboven. Finneas O'Connell: "Mijn zus Billie Eilish maakt elk liedje dat ik schrijf beter" Bekijk deze video » Margot Robbie heeft bizarre scène in Birds of Prey: "Hyena's zijn gevaarlijke dieren" Bekijk deze video » Jennifer Lopez over haar Superbowl optreden: "Women are on top of the world!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zoë Kravitz en Jimmy Fallon onthullen hun favoriete karaoke-liedjes

Zoë Kravitz is te gast bij Jimmy Fallon om over haar nieuwe serie High Fidelity te vertellen, waarin muziek een belangrijke rol speelt. Daarom besluiten ze om hun vijf favoriete karaoke-liedjes met elkaar te vergelijken.

Van Eminem tot Pat Benatar
Kravitz wilde ze niet op volgorde zetten, iets dat Fallon niet kan geloven: "Ik ben uren bezig geweest om ze in de goede volgorde te zetten!" In de lijst van Kravitz staan onder meer 'Love Is a Battlefield' van Pat Benatar, 'Purple Rain' van Prince en 'All by Myself' van Céline Dion, terwijl Fallon kiest voor onder meer Eddy Grants 'Electric Avenue' en 'Beast of Burden' van de Rolling Stones.

Bekijk het gesprek van Jimmy Fallon met Zoë Kravitz hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoë Kravitz en Jimmy Fallon onthullen hun favoriete karaoke-liedjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV