Angela de Jong over opvolger DWDD: "Herman van der Zandt wordt genoemd"

Angela de Jong over opvolger DWDD: "Herman van der Zandt wordt genoemd"

Angela de Jong over opvolger <em>DWDD</em>: &quot;Herman van der Zandt wordt genoemd&quot; Angela de Jong praat over het stoppen van De Wereld Draait Door: "Dit zou zomaar eens het medianieuws van het jaar kunnen zijn." HoogtepuntDe tv-recensente had overigens al verwacht dat Van Nieuwkerk zou gaan stoppen met het programma en snapt zijn keuze: "Je wil als presentator ook wel stoppen op je hoogtepunt. Dus dat doet hij heel slim." Wie gaat het gat van DWDD vullen? "Alle omroepen krijgen de kans om een voorstel in te dienen. Reken er maar op dat dat gaat gebeuren", aldus De Jong. OpvolgersWie durft vervolgens op de spreekwoordelijke stoel van Matthijs te gaan zitten? "Margriet van der Linden is al de vervanger en zij gaat van 30 naar 50% uitzendtijd. Maar ook Herman van der Zandt wordt genoemd. Hij is natuurlijk wel heel leuk en eigen." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Bekijk ook Angela de Jong haalt herinneringen op aan DWDD: "Alles kon daar" Bekijk deze video » Angela de Jong over pedo-fragment Danny Op Straat: "Walgelijk en weerzinwekkend" Bekijk deze video »
Show :
Angela de Jong over opvolger DWDD: "Herman van der Zandt wordt genoemd"

Angela de Jong praat over het stoppen van De Wereld Draait Door: "Dit zou zomaar eens het medianieuws van het jaar kunnen zijn."

Hoogtepunt
De tv-recensente had overigens al verwacht dat Van Nieuwkerk zou gaan stoppen met het programma en snapt zijn keuze: "Je wil als presentator ook wel stoppen op je hoogtepunt. Dus dat doet hij heel slim." Wie gaat het gat van DWDD vullen? "Alle omroepen krijgen de kans om een voorstel in te dienen. Reken er maar op dat dat gaat gebeuren", aldus De Jong.

Opvolgers
Wie durft vervolgens op de spreekwoordelijke stoel van Matthijs te gaan zitten? "Margriet van der Linden is al de vervanger en zij gaat van 30 naar 50% uitzendtijd. Maar ook Herman van der Zandt wordt genoemd. Hij is natuurlijk wel heel leuk en eigen." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong over opvolger DWDD: "Herman van der Zandt wordt genoemd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier